Afrodita

Rasfat pentru zeitati...

Activități

În timpul petrecut în resortul nostru vă puteți bucura de numeroase activități în aer liber precum:

LOGO_YOYO_FINALNOU! Excursii Yoyo TOUR (Cascada Bigăr, Kladovo- Serbia și Mânăstirea Prislop), Informații și rezervări 0799 70 44 50 si www.excursiiherculane.ro

Cățărări – există o varietate de trasee, în funcție de gradul de dificultate dorit, standard fiind cel din zona Strada Romană. Echipamentul special este pus la dispoziție de către organizatori.

Tiroliană – aceasta este amplasată în zona Strada Romană, traversând Cerna. Are o lungime de aproximativ 50 m iar echipamentul special este pus la dispoziție de către organizatori.

Trekking – acesta poate să fie organizat simplu sau ca formă de competiție între echipe. Există o mare varietate de trasee iar responsabilitatea echipamentului revine fiecărui turist în parte.

Rafting – activitatea se desfășoară pe Cerna. Trasee clasa 2-2+ , clasa 2, 3 si 3+. Acesta include sesiune de poze si filmări cu camere de acțiune Go Pro.

Plimbare pe Dunăre – La doar 16 km de Herculane, vă puteți plimba cu vaporașul în zona Cazanele Mari și Cazanele Mici ale Dunării.

Plimbări cu bicicleta – pentru cei ce nu simt nevoia de adrenalină, bicicleta este o variantă relaxantă și sănătoasă de petrecere a timpului liber. Acestea vă așteaptă în fața resort-ului, fiind la dispoziția dvs non stop.

Rezervare


NEWSLETTER

“Cu Bicicleta la Cazane” by Lucian Mîndruță

Pat suplimentar 

captcha*Sejur 2 nopți de cazare cu demipensiune și acces Atrium Spa. Promția se aplică exclusiv pe perioada turului.

Număr limitat de camere cu tarif special

Cameră single 3*= 400 Ron

Cameră dublă 3*= 520 Ron

Eveniment

Eveniment următor

  1. “Cu Bicicleta la Cazane” by Lucian Mîndruță

    septembrie 7 @ 8:00 am - septembrie 9 @ 5:00 pm