Afrodita

Rasfat pentru zeitati...

Facilități

PISCINĂ EXTERIOARĂ BLUE SKY

Blue Sky by Afrodita Resort&Spa este cea mai nouă facilitate a noastră. Piscina exterioară este construită în vara anului 2016 pentru a oferi o nouă zonă de relaxare, cu o priveliște încântătoare și design inedit. Apa este mereu încălzită la temperatura optimă, iar amplasarea pe două nivele a șezlongurilor asigură condițiile perfecte pentru a te bucura de momente de răsfăț și relaxare în aer liber.

PISCINĂ INTERIOARĂ

Cu o dimensiune de 14 X 9 m , piscină cu apă încălzită se află exclusiv la dispoziția oaspeților resort-ului. Piscina este dotată cu trei zone jacuzzi, cu jet de aer și jet de apă, atât în interiorul piscinei cât și separat. Alte dotări: jacuzzi, bazin pentru copii, dușuri, șezlonguri pentru hidromasaj în piscină, cascadă pară, iluminat interior, fotolii și șezlonguri.

Deorum SPA

Deorum Spa a fost creat pentru a desăvârși clipele de răsfăț petrecute la Afrodita Resort&Spa. Următorii pași în dezvoltarea serviciilor noastre, Jacuzzi-ul cu geiser, Dușurile tropicale sau Grota cu aburi și aeromasaj sunt doar câteva din propunerile noastre pentru a vă menține vitalitatea și strălucirea.

RESTAURANTE AFRODITA RESORT & SPA

 • Restaurantul Premier – capacitate 350 de locuri

 • Restaurantul Labirinth – capacitate 150 de locuri

 • Grădina de Vară Belvedere – capacitate 200 de locuri

Știm că o masă bună face parte din bucuriile vieții, astfel, bucătarii Afrodita Resort & Spa au combinat tradiționalul și inovarea pentru a vă aduce o experiență culinară deosebită. Vă așteptăm cu un meniu variat, ce cuprinde atât preparate autentic românești cât și preparate internaționale, toate servite într-un cadru elegant, menite să completeze vacanța perfectă de răsfăț.
pro-0907 DSC_0458 DSC_0343 DSC_0009 sauna    sauna    sauna    tersasa-afrodita   terasa-afrodita  terasa-belvedere-afrodita  Afrodita.

LOUNGE BAR

Barul aflat în zona vă stă la dispoziție cu o capacitatea de 50 de locuri,un loc ideal pentru diverse întâlniriși pentru a savura alături de prieteni o varietate de preparate din cafea, ceaiuri,deserturi sau cocktail-uri. Acesta este prevăzut cu o zonă pentru nefumători și terasă.
sauna

CENTRU DE CONFERINȚĂ

 • Sală de conferință mare – capacitate 200 de locuri

 • Sală de conferință mică – capacitate 50 de locuri

Dotări: conexiune internet wireless, flipchart, video proiector, ecran de proiecție, sistem audio, microfon.

SPAȚIUL DE JOACĂ INTERIOR ȘI EXTERIOR

Spațiul de joacă are o dimensiune de 215 mp, acoperiți cu nisip, pentru ca cei mici să poată să construiască orice forme, dar mai ales fără a exista pericolul să se rănească. Deși acesta oferă o priveliște deosebită, marginile spațiului sunt foarte înalte, pentru siguranța deplină a copiilor. Dotări: Tobogane drepte și spirală, măsuțe cu scăunele și umbreluțe, căsuță, leagăne, jucării.

SAUNA

Saună uscată finlandeză . Aceasta poate acomoda simultan 10 persoane.
sauna

BAZIN DE IMERSIE DUPĂ SAUNĂ

Imersia în apă rece este o veche tradiție finlandeză. Aceasta crește imunitatea, îmbunătățește circulația, înlătură oboseala și ajută la detoxifiere și menținerea tinereții pielii. (adâncime – 1,30m)
sauna

SALĂ CROMOMELOTERAPIE

Cromomeloterapia îmbină terapia prin culori, muzică și sunetul apei care circulă în interiorul camerei, pentru o experiență completă de relaxare și răsfăț.
sauna

SALOANE MASAJ

Centrul Spa este dotat cu două saloane de masaj (11mp).
sauna

Rezervare


NEWSLETTER

“Cu Bicicleta la Cazane” by Lucian Mîndruță

Pat suplimentar 

captcha*Sejur 2 nopți de cazare cu demipensiune și acces Atrium Spa. Promția se aplică exclusiv pe perioada turului.

Număr limitat de camere cu tarif special

Cameră single 3*= 400 Ron

Cameră dublă 3*= 520 Ron

Eveniment

Eveniment următor

 1. “Cu Bicicleta la Cazane” by Lucian Mîndruță

  septembrie 7 @ 8:00 am - septembrie 9 @ 5:00 pm