Afrodita

Rasfat pentru zeitati...

Despre noi

Istoria hotelului Afrodita în Băile Herculane a început în urmă cu mulți ani. Acesta a fost achiziționat și reinventat de către lanțul Bacolux Hotels, redeschizând ușile primilor clienți sub acest brand la 12 aprilie 2012. Investițiile majore făcute în această locație și viziunea echipei tinere de management se resimt acum în întreg Resortul. De la designul inovator, atenția pentru finisaje, facilitățile deosebite de Wellness & Spa și până la meniul variat și studiat cu atenție, toate au fost gândite pentru a oferi experiența de răsfăț absolut. Afrodita Resort & Spa, la începutul anului 2016, a fost votat cel mai bun hotel din România pe HotelGuru.ro. Mai multe detalii sunt oferite pe www.businesscover.ro . Afrodita Resort & Spa este un loc plin de viață și în continuă mișcare. Fiecare sezon aduce facilități noi și, totodată, noi pași spre dezvoltare. Ne dorim să devenim din ce în ce mai buni pentru voi și să ne asigurăm că găsiți la aici tot ceea ce vă doriți – fie că este vorba de tratament într-o bază modernă, răsfăț spa, relaxare sau divertisment, locuri de joacă, săli de conferințe sau o masă delicioasă într-o oază de verdeață. Resortul din Băile Herculane are 220 de camere cu vedere spre munte și spre oraș, distribuite pe 10 nivele. Puteți servi masa în unul dintre cele 2 saloane – Restaurant Premier de 450 de locuri sau Restaurant Labirinth de 250 de locuri. De asemenea, pentru serile de vară, o opțiune excelentă este Grădina de Vară Belvedere cu o capacitate de 200 de locuri. Dacă vizita dvs la noi este în scop de afaceri, aveți la dispoziție două săli de conferințe complet echipate. Lounge Barul cu o capacitatea de 50 de locuri, este un loc ideal pentru diverse întâlniri și pentru a savura alături de prieteni o varietate de preparate din cafea, ceaiuri, deserturi sau cocktail-uri. Centrul Welness & SPA vă oferă posibilitatea de a evada din stresul vieții moderne și de a intra într-o oază de calm și pace, unde tot ceea ce contează este persoana dumneavoastră. Atmosfera, tratamentele și efectele curative ale naturii vă vor face să vă simțiți renăscut.

Iată câteva dintre serviciile oferite de Med Spa : – bazine cu apă termală sulfuroasă; – piscină interioară cu apă caldă; – cascadă pară; – jacuzzi; – saună finlandeză; – bazin de imersie totală după sauna; – masaj; – șezlonguri cu hidromasaj în piscină; – mini piscină pentru copii; – zonă de relaxare prin cromomeloterapie.

Piscina și wellness-ul balnear stau la dispoziția clienților noștri pentru relaxare și dobândirea sănătății corpului prin excepționalele puteri tămăduitoare, curative și regenerative ale apelor termale din Băile Herculane. Oferim oaspeților noștri o atmosferă plină de relaxare și intimitate prin servicii profesioniste atât de tratament cât și de întreținere și înfrumusețare grație diversității foarte mari de servicii de relaxare si terapie. Trebuie sa incerci experientele din cadrul hotelului Afrodita Resort & Spa:

  • Ritualul Cleopatrei – Baie cu lapte si miere;
  • Masaj cu Bețe de bambus sau masaj Pindas cu plante medicinale;
Și pentru ca răsfățul să fie desăvârșit, preparate culinare ca Mușchiuleț de porc infuzat în usturoi cu piure țărănesc și sos a la chef sau Perlă de doradă umplută și creveți în sos de Porto se regăsesc în meniul restaurantului nostru.

Rezervare


NEWSLETTER

“Cu Bicicleta la Cazane” by Lucian Mîndruță

Pat suplimentar 

captcha*Sejur 2 nopți de cazare cu demipensiune și acces Atrium Spa. Promția se aplică exclusiv pe perioada turului.

Număr limitat de camere cu tarif special

Cameră single 3*= 400 Ron

Cameră dublă 3*= 520 Ron

Eveniment

Eveniment următor

  1. “Cu Bicicleta la Cazane” by Lucian Mîndruță

    septembrie 7 @ 8:00 am - septembrie 9 @ 5:00 pm