Afrodita

Rasfat pentru zeitati...

Med Spa

 

Descarcă Tarife Proceduri Med Spa

ELECTROTERAPIE

 • Curenți Diadinamici  –prezintă efecte analgezice, hiperemiante și miorelaxante. Sunt indicate în afecțiuni ale aparatului locomotor, stări posttraumatice, reumatism si tulburări circulatorii periferice.

  tratarea - Afrodita Resort&Spa

 • Curenți Interferențiali – acțiune stimulatoare asupra musculaturii scheletice, fiind indicate în stări posttraumatice, reactivări atrozice, tulburări de circulație periferică.

 • Curenți TENS – recomandat în tratarea stărilor dureroase în orice fază a bolii, care nu răspund la alte metode terapeutice indicate (farmacologice, electrice).

 • Ultrasunete– reprezintă una dintre cele mai bune proceduri de fizioterapie, prin transmiterea vibrațiilor mecanice pendulare, prin penetrarea și absorbția acestora de către organism. Este fibrinolitic și decontractant.

  unde-scurte - Afrodita Resort&Spa

 • Unde Scurte– efect de endotermie, în afecțiuni ale aparatului locomotor, afecțiuni neurologice, ginecologice, ORL, dermatologice.

 • aerosoli - Afrodita Resort&Spa

  Microunde– Efectul termic al microundelor este mai accentuat în țesuturile care au vascularizare bogată, cum sunt mușchii. Prin urmare, are un efect de tip selectiv. Din acest motiv, microundele sunt recomandate în tratamentul contracturilor musculare sau al spasticității după accidente vasculare cerebrale – căldura locală are efect miorelaxant și antispastic.

 • Aerosoli– transformă lichidul în particule foarte fine, ușor de inhalat. Se efectuează aerosoli cu produse medicamentoase sau cu apă sulfuroasă, care are la rândul ei cea mai complexă acțiune: plastic, de refacere a mucoaselor, acțiune antiseptică si hiposecretorie. Este indicată pentru afecțiuni pulmonare si ORL.

 • Solux– efecte biologice asupra fibrelor nervoase motorii și senzitive, asupra nervilor vasomotori si vaselor, a sistemului nervos central și vegetativ, precum și asupra musculaturii striate.curenți - Afrodita Resort&Spa

 • Ultraviolete – activează circulația locală si generală, influențând circulația viscerala, cu acțiune antialergică și decontracturantă. Duc la scăderea glicemiei, cresc metabolismul general, au efecte bactericide, și efect analgezic major, influențând glandele endocrine.

 • Magnetodiaflux – Câmpuri magnetice pulsatile produse de un curent electric sau un câmp electric variabil ce influențează metabolismul celular.

 • Ionizări – indicate în procese diverse, stări traumatice si posttraumatice, tulburări circulatorii arteriale periferice.curenți - Afrodita Resort&Spa

 • Lasertermoterapie – procedură de fizioterapie non-invazivă pentru stimularea țesuturilor. Are efect analgezic si miorelaxant. Îmbunătățește micro circulația oxigenului si activează procesele metabolice la nivel celular.

HIDROTERMOTERAPIE

 • Băi Sulf – Bazin – prezintă proprietăți de vindecare pentru foarte multe boli: reumatismale, ale aparatului locomotor, respirator, boli ginecologice cornice, digestive. Contraindicații pentru aceste băi sunt: boli acute, TBC, sarcina, epilepsie, tulburări psihice, neoplasm si sindrom hemoragică individuală.

  bai - Afrodita Resort&Spa

 • Băi infuzie plante – Efect sedativ si relaxant datorită plantelor medicinale utilizate: flori de fan, tei, mușețel, mentă. Aceste băi sunt indicate pentru rinofaringite, laringite, amigdalite.

 • Duș Subacval cu hidroterapie – formă de hidromasaj la care se adaugă aplicarea unui jet de apă sub presiune. În funcție de temperatura apei, acesta are efecte precum: tonifiere, relaxare, vasoconstricție – vasodilatație, rezultând în final relaxarea musculaturii, permiterea drenajului edemelor, stimularea circulației sanguine si digestia. Așadar este o forma de terapie, reglare si refacere.Med-Spa - Afrodita Resort&Spa

 • Băi Galvanice patru celulară – Efect analgezic, vasodilatator, miorelaxant, elasticizant, sedativ, prin intermediul electrozilor și a apei.

MASOTERAPIE

 • Tratament Baile Herculane - MasoterapieMasaj Integral – reprezintă cea mai veche formă de fizioterapie si favorizează procesele de vindecare și de recuperare funcțională, alături de alți factori terapeutici.

 • Masaj Parțial – se aplică pe părți mai mici sau pe anumite elemente anatomice: pe o articulație, pe un grup de mușchi, pe un tendon, pe un mănunchi vascular.

 • Masaj Cervical – indicat destul de rar, în relaxări musculare și stimulări funcționale a organelor locale.

Kinetoterapie – Folosită in refacerea forței musculare si creșterea rezistenței musculare și funcției de coordonare, control și echilibru.

Impachetare cu Termo Gel – determină o încălzire uniformă a zonei în care sunt aplicați săculeții cu termo gel (38-40 grade Celsius) determinând o circulație intensă a țesuturilor subcutanate. Stimulează vasodilatația periferică. Indicații: afecțiuni reumatismale degenerative și inflamatorii, afecțiuni posttraumatice, suferințe ale sistemului nervos periferic, suferințe ale organelor interne.

Rezervare


NEWSLETTER

“Cu Bicicleta la Cazane” by Lucian Mîndruță

Pat suplimentar 

captcha*Sejur 2 nopți de cazare cu demipensiune și acces Atrium Spa. Promția se aplică exclusiv pe perioada turului.

Număr limitat de camere cu tarif special

Cameră single 3*= 400 Ron

Cameră dublă 3*= 520 Ron

Eveniment

Eveniment următor

 1. “Cu Bicicleta la Cazane” by Lucian Mîndruță

  septembrie 7 @ 8:00 am - septembrie 9 @ 5:00 pm