Afrodita

Rasfat pentru zeitati...

Rezervare

Pat suplimentar 


Participi la Evenimentul "Cu bicicleta la Cazane" din 08-09 septembrie? Rezervă camera aici:

Pat suplimentar 


* Numărul camerelor care beficiază de reducere este limitat.
Tarif Camera Single 3*=400 Ron
Tarif Camera Dubla 3*=520 Ron
Pentru 2 nopți de cazare cu demipensiune și acces Atrium Spa. Promotia se aplică exclusiv pe perioada turului.

NEWSLETTER

Activități

În timpul petrecut în resortul nostru vă puteți bucura de numeroase activități în aer liber precum:

Cățărări – există o varietate de trasee, în funcție de gradul de dificultate dorit, standard fiind cel din zona Strada Romană. Echipamentul special este pus la dispoziție de către organizatori.

Tiroliană – aceasta este amplasată în zona Strada Romană, traversând Cerna. Are o lungime de aproximativ 50 m iar echipamentul special este pus la dispoziție de către organizatori.

Trekking – acesta poate să fie organizat simplu sau ca formă de competiție între echipe. Există o mare varietate de trasee iar responsabilitatea echipamentului revine fiecărui turist în parte.

Rafting – activitatea se desfășoară pe Cerna. Trasee clasa 2-2+ , clasa 2, 3 si 3+. Acesta include sesiune de poze si filmări cu camere de acțiune Go Pro.

Plimbare pe Dunăre – La doar 16 km de Herculane, vă puteți plimba cu vaporașul în zona Cazanele Mari și Cazanele Mici ale Dunării.

Plimbări cu bicicleta – pentru cei ce nu simt nevoia de adrenalină, bicicleta este o variantă relaxantă și sănătoasă de petrecere a timpului liber. Acestea vă așteaptă în fața resort-ului, fiind la dispoziția dvs non stop.

Eveniment

Eveniment următor

  1. Cu bicicleta la Cazane by Lucian Mândruță

    septembrie 8 @ 8:00 am - septembrie 9 @ 5:00 pm