Afrodita

Rasfat pentru zeitati...

Facilități

PISCINĂ EXTERIOARĂ BLUE SKY

Blue Sky by Afrodita Resort&Spa este cea mai nouă facilitate a noastră. Piscina exterioară este construită în vara anului 2016 pentru a oferi o nouă zonă de relaxare, cu o priveliște încântătoare și design inedit. Apa este mereu încălzită la temperatura optimă, iar amplasarea pe două nivele a șezlongurilor asigură condițiile perfecte pentru a te bucura de momente de răsfăț și relaxare în aer liber.

PISCINĂ INTERIOARĂ

Cu o dimensiune de 14 X 9 m , piscină cu apă încălzită se află exclusiv la dispoziția oaspeților resort-ului. Piscina este dotată cu trei zone jacuzzi, cu jet de aer și jet de apă, atât în interiorul piscinei cât și separat. Alte dotări: jacuzzi, bazin pentru copii, dușuri, șezlonguri pentru hidromasaj în piscină, cascadă pară, iluminat interior, fotolii și șezlonguri.

Deorum SPA

Deorum Spa a fost creat pentru a desăvârși clipele de răsfăț petrecute la Afrodita Resort&Spa. Următorii pași în dezvoltarea serviciilor noastre, Jacuzzi-ul cu geiser, Dușurile tropicale sau Grota cu aburi și aeromasaj sunt doar câteva din propunerile noastre pentru a vă menține vitalitatea și strălucirea.

RESTAURANTE AFRODITA RESORT & SPA

 • Restaurantul Premier – capacitate 350 de locuri

 • Restaurantul Labirinth – capacitate 150 de locuri

 • Grădina de Vară Belvedere – capacitate 200 de locuri

Știm că o masă bună face parte din bucuriile vieții, astfel, bucătarii Afrodita Resort & Spa au combinat tradiționalul și inovarea pentru a vă aduce o experiență culinară deosebită. Vă așteptăm cu un meniu variat, ce cuprinde atât preparate autentic românești cât și preparate internaționale, toate servite într-un cadru elegant, menite să completeze vacanța perfectă de răsfăț.
pro-0907 DSC_0458 DSC_0343 DSC_0009 sauna    sauna    sauna    tersasa-afrodita   terasa-afrodita  terasa-belvedere-afrodita  Afrodita.

LOUNGE BAR

Barul aflat în zona vă stă la dispoziție cu o capacitatea de 50 de locuri,un loc ideal pentru diverse întâlniriși pentru a savura alături de prieteni o varietate de preparate din cafea, ceaiuri,deserturi sau cocktail-uri. Acesta este prevăzut cu o zonă pentru nefumători și terasă.
sauna

CENTRU DE CONFERINȚĂ

 • Sală de conferință mare – capacitate 200 de locuri

 • Sală de conferință mică – capacitate 50 de locuri

Dotări: conexiune internet wireless, flipchart, video proiector, ecran de proiecție, sistem audio, microfon.

SPAȚIUL DE JOACĂ INTERIOR ȘI EXTERIOR

Spațiul de joacă are o dimensiune de 215 mp, acoperiți cu nisip, pentru ca cei mici să poată să construiască orice forme, dar mai ales fără a exista pericolul să se rănească. Deși acesta oferă o priveliște deosebită, marginile spațiului sunt foarte înalte, pentru siguranța deplină a copiilor. Dotări: Tobogane drepte și spirală, măsuțe cu scăunele și umbreluțe, căsuță, leagăne, jucării.

SAUNA

Saună uscată finlandeză . Aceasta poate acomoda simultan 10 persoane.
sauna

BAZIN DE IMERSIE DUPĂ SAUNĂ

Imersia în apă rece este o veche tradiție finlandeză. Aceasta crește imunitatea, îmbunătățește circulația, înlătură oboseala și ajută la detoxifiere și menținerea tinereții pielii. (adâncime – 1,30m)
sauna

SALĂ CROMOMELOTERAPIE

Cromomeloterapia îmbină terapia prin culori, muzică și sunetul apei care circulă în interiorul camerei, pentru o experiență completă de relaxare și răsfăț.
sauna

SALOANE MASAJ

Centrul Spa este dotat cu două saloane de masaj (11mp).
sauna

Rezervare

Eveniment

Eveniment următor

 1. Craciun

  decembrie 22 @ 8:00 am - decembrie 26 @ 5:00 pm