Afrodita

Rasfat pentru zeitati...

Deorum Spa

Saună cu infraroșu

-Căldură, viată, sănătate –

Infrasauna oferă numeroase beneficii, fiind o metodă avantajoasă și facilă de detoxifiere și obținere a unei stări de relaxare.

Emisia în infraroșu cu lungime de undă mare penetrează în profunzime, până la 3 – 4 cm. În acest fel sunt încălzite straturile inferioare ale epidermei. Ca urmare se produce o transpirație abundentă care antrenează și secreții ale glandelor sebacee și o serie de reziduuri stocate în țesutul adipos (urme de chimicale, metale grele, etc).

Analizele au aratat că acest tip de transpirație conține până la 30% grăsimi față de maxim 10% în  transpirația  de efort sau generată de sauna clasică. 

Prin procesul de transpirație abundentă se elimină cantități importante de toxine depozitate în straturile inferioare ale epidermei și se facilitează desprinderea ți înlăturarea naturală a celulelor moarte. Sauna cu infrarosu curăță pielea în profunzime, calmează acneea și eczemele și redă elasticitatea pielii.

Primul efect resimțit după doar câteva minute de infrasauna este o relaxare totală, care privește toți mușchii și se extinde repede asupra psihicului.

Reducerea țesutului adipos, cu pierdere în greutate: 30 minute de saună echivalează cu 30 minute de alergare și ard între 400 și 700 de calorii.

La acest efect se adaugă desigur topirea și eliminarea efectivă prin piele a unei importante cantități de grăsime. 

Pătrunderea căldurii în profunzime în țesuturile moi, inclusiv în articulații, produce o vasodilatație persistentă. Dispare durerea și se recâștigă flexibilitatea articulațiilor suferinde.

Îcălzirea organismului în saună se poate asemăna cu o febră artificial indusă. Ca raspuns, se declanșează automat o serie de procese biologice care fac parte din mecanismul de autoapărare. Creșterea temperaturii peste nivelul normal declanșează alte și alte procese: se trece la producția mai mare de leucocite și se accentuează circulația în sistemul limfatic.

deorum spa - sauna umeda

Saună umedă

-Respiră relaxare… –

Sauna umedă sau sauna cu aburi înfrumusetează pielea și curață corpul de toxine. Sub efectul aburilor, porii se dilată.

Aburul este recomandat persoanelor predispuse la retenția de apa, la probleme cu circulația și dificultăți de respirație.

Este indicată și pentru reabilitarea musculară. Acest tip de saună oferă un beneficiu în plus față de sauna uscată prin inhalarea de aburi care ajuta la atenuarea congestiei, inflamației și tusei datorate alergiilor și altor probleme respiratorii.

 

Beneficiile unei saune umede asupra organismului și asupra sănătății sunt multiple:

 • relaxează mușchii;
 • curață și hidratează pielea;
 • stimulează circulația sângelui;
 • reduce apariția și intensitatea diferitelor tipuri de dureri;
 • inhalarea aburului este o cură tradițională pentru răceală și nas înfundat;
 • momentele relaxante din sauna umeda îndepartează stresul și relaxează mintea;
 • ajută la problemele de insomnie și asigură un somn mai adânc și odihnitor.

Baie cu sare de la Marea Moartă

-Tratament de înfrumusetare-

Bucurati-vă de un tratament demn de o zeitate!

Încă de pe vremea Cleopatrei, sarea din Marea Moartă era denumită ”aurul alb” pentru că pe lângă clorură de sodiu, conține și alte minerale estențiale precum magneziu, potasiu, calciu, brom și iod.

Aceste băi stimulează sistemul imunitar, cresc rata metabolismului, mențin elasticitatea pielii și buna funcționare a aparatului respirator.

În timpul băii cu sare, corpul preia mineralele valoroase și este întărită functia naturală de protecție a pielii.

Baie cu Litiu

-Bună dispozitie-

Alungă stresul fără medicamente sau terapii costisitoare.

Litiul este răspunzător de buna noastră dispoziție și are un efect delicat asupra stării psihice.

Cele mai noi cercetări au indicat faptul că litiul îmbunătățește starea de spirit și diminuează stresul.

Păstrează buna dispoziție până când revii pentru o nouă cură de optimism!

Băi Kneipp

-Relaxare la infinit-

Este tratamentul cu apă, aplicat doar anumitor părti ale corpului și se mai numește baie parțială.

În cazul băii parțiale, cel care actionează în primul rând este stimulul produs de temperatura apei. De aceea, baia se face cu apă rece – cu apă caldă, cu apă fierbinte, cu temperatură alternativă sau cu temperatură progresivă.

În general, băile parțiale întăresc funcția cardiacă și circulatorie, au rolul de a crește rezistența corpului și vitalitatea.Tototdată, aceste băi stimulează metabolismul și eliminarea impurităților, întărind sistemul imunitar.

Practicarea regulat a băilor Kneipp combate tulburările sistemului neurovegetativ.

dusuri tropicale

Dușuri tropicale

-Revitalizare –

 1. Îmbunătățește circulația: apa rece stimulează, apa caldă relaxează. Medicii consideră că o succesiune de vasodilatație și vasoconstricție este benefică pentru tonifierea peretelui venos.
 2. Stimulează creierul și îmbunătațește somnul: are un puternic efect revigorant, stimulează oxigenarea creierului, îmbunătățește starea de alertă și puterea de concentrare. Șocul produs asupra organismului diminuează considerabil nivelul de stres, ameliorează simptomele depresiei și relaxează mușchii, oferind o stare placută de calm și un somn liniștit.
 3. Tonifică corpul: mențin fermitatea sânilor și reduc celulita.
 4. Hidratează pielea și oferă strălucire părului: apa caldă deschide cu ușurință porii, simplificând curătarea pielii. Temperatura rece ajută la menținerea uleiurilor naturale ale pielii și scalpului, cauza numărul unu a deshidratării și apariției mătreții.
 5. Întărește imunitatea
 6. Crește metabolismul și favorizează pierderea în greutate: temperaturile scăzute pot transforma grasimea albă în grasime brună, a carei rată de ardere a caloriilor este mult mai mare întrucât ea participă la termogeneza corpului.

Cum se procedează?Se face un duș cu apă caldă de 60 de secunda, apoi imediat un dus cu apă rece de durată mult mai scurtă, în jur de 10 secunde. Se încheie cu un duș rece. Pielea se șterge energic cu un prosop, dupa care se aplică o cremă hidratantă și eventual, una cu efect anticelulitic.

Jacuzzi cu geiser

-Relaxare la infinit-

Jacuzzi este în primul rând o metodă de relaxare și eliminare a stresului. Dar căzile cu hidromasaj au și beneficii asupra sănătății noastre.

Ele pot fi utilizate în tratarea durerilor musculare și articulare, precum și a celor ale sistemului osos. Jacuzzi stimulează și metabolismul, iar persoanele care îl folosesc regulat pot constata o slăbire mai rapidă.

De asemenea, el este indicat și în cazul persoanelor care au probleme cu circulația sângelui.

Căldura apei are și ea un efect terapeutic – stimulează producerea endorfinei (hormon ce generează starea de bine) și circulația sângelui. Masajul pe care apa îl face este delicat, dar cu un puternic efect de destindere a întregului organism.

El îndepartează senzația de picioare grele, precum și tensiunea din ceafă și spate. Jacuzzi stimulează și somnul de bună calitate, având beneficii și asupra frumuseții: se elimină toxinele din piele și oxigenează mai bine țesuturile.

Grotă cu aburi si aeromasaj

-Refacere pentru trup –

Aeromasajul este una dintre cele mai puternice forme de refacere și întinerire din existentă.

Oboseală, stres, dureri articulare…făceți-le pe toate uitate datorită acestor sisteme.

Aeromasajul este produs de bulele de aer, care stimulează receptorii din piele, reducând tensiunea musculară și relaxează.

Un alt efect benefic este regenerarea pielii, reîmprospătând întregul organism.

Masaj oriental

-Relaxare orientală… –

Masajul este unul specific turcesc și se face după un ritual extrem de bine stabilit. Acest masaj este un întreg ritual, început cu un peeling cu o mănușă din păr de cămilă, ce elimină celulele epidermale moarte și ajută la revitalizarea pielii.

Urmează o baie de spumă, spumă rezultată din sâmburi de măsline negre, cu efect intens hidratant, baie urmată de un masaj cu efect detoxifiant și foarte relaxant.

 • curăță și hidratează pielea;
 • stimulează circulația sângelui;
 • reduce apariția și intensitatea diferitelor tipuri de dureri;
 • îdepartează stresul și relaxează mintea;
 • ajută la problemele de insomnie și asigură un somn mai adânc și odihnitor.

Rezervare


NEWSLETTER

“Cu Bicicleta la Cazane” by Lucian Mîndruță

Pat suplimentar 

captcha*Sejur 2 nopți de cazare cu demipensiune și acces Atrium Spa. Promția se aplică exclusiv pe perioada turului.

Număr limitat de camere cu tarif special

Cameră single 3*= 400 Ron

Cameră dublă 3*= 520 Ron

Eveniment

Eveniment următor

 1. “Cu Bicicleta la Cazane” by Lucian Mîndruță

  septembrie 7 @ 8:00 am - septembrie 9 @ 5:00 pm